Ultima saptamana de inscrieri la FBG

Ultima saptamana de inscrieri la FBG

o saptamana

A mai ramas doar o saptamana in care va mai puteti inscrie la Festivalul Blogurilor Gustoase!

In lunile aprilie si mai, Gustos.ro si Dobrogea invita toti bloggerii culinari romani de pretutindeni sa ia parte la Festivalul Blogurilor Gustoase 2014!

Fiecare blogger isi spune povestea si isi face blogul vedeta la Festivalul Blogurilor Gustoase. E de ajuns sa te inscrii la una sau doua categorii pentru a avea sansa de a castiga marele titlu de Bloggerul Culinar al Anului, dar si unul dintre cele 6 premii, constand in electrocasnice premium, demne de un bucatar-sef.Nu uita, daca inscrii retete pregatite cu faina Dobrogea, primesti puncte in plus la jurizarea finala si, in plus, ai sansa de a castiga o masina performanta de facut paine. 🙂

La finalul festivalului, vom publica si o carte de bucate electronica cu o selectie dintre retetele inscrise la festival. Aceasta va fi disponibila spre descarcare gratuita tuturor cititorilor Gustos.ro.

Asa ca, daca ai un blog culinar, te invitam sa participi la Festivalul Blogurilor Gustoase, editia a V-a. Chiar daca nu esti blogger culinar, poti participa la etapa de votare si iti poti sustine preferatul!

Share Button
 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply