Despre noi

TreeWorks inseamna, in primul rand, suma proiectelor realizate. Avem in spate o istorie de 15 ani si clienti care ne-au ramas alaturi. Majoritatea.

Ne place sa punem suflet in fiecare proiect, indiferent de natura si de durata lui de viata (planificare, dezvoltare, mentenanta, intretinere sau imbunatatire). Am reusit sa cream de-a lungul timpului lucruri de calitate, utile, folosite de sute de mii de oameni, pentru clienti importanti din zona de publishing si nu numai.

Iar pentru ca ne consideram curajosi, incercam tot timpul lucruri noi. Asa au aparut proiectele noastre de casa, cum ne place sa le spunem: Zelist Monitor, TPU.ro, Gustos.ro si Zelist Insights. Sigur ati auzit de ele, nu?

La Tree, vedem internetul ca mediu super-conductor al comunicarii si al colaborarii. Care fluidizeaza relatiile intre companii si clienti, intre furnizori si beneficiari, intre cetateni si autoritatile publice sau organizatiile neguvernamentale. Care extinde asimptotic accesul la cunoastere si care niveleaza inegalitatile dintre oameni. Care distruge monopolurile informationale si scoate la iveala repede companiile care merita. Intr-un cuvant, Internetul ca instrument care ne elibereaza de sarcinile repetitive si ne permite sa fim creativi.

Dar cum suntem noi, oamenii de la Tree? Respiram aer si Internet in parti egale. Navigam pe web cel putin zece ore pe zi, cunoastem domeniul mai bine decat ne cunoastem propriul buzunar, suntem la curent cu toate noutatile in materie, fie ca este vorba de Internetul romanesc sau de cel mondial.

Ne place ce facem, iar acest lucru se vede in realizarile noastre.