Tinerii si parolele personale, un studiu 1424.ro

Tinerii si parolele personale, un studiu 1424.ro

Cine sunt tinerii care aleg sa isi imparta parolele cu persoana iubita? Conform 1424.ro, iata un portret robot al lor:

  • o caracteristica a celor care prefera sa-si impartaseasca parolele este importanta acordata relatiei cu iubitul/ iubita. Tinerii care declara ca share-uiesc parolele tind sa se afle intr-o relatie de lunga durata, tind sa se vada in postura de om casatorit, tind sa creada in dragoste la prima vedere, aleg sa isi petreaca Craciunul mai degraba in compania iubitului/iubitei decat impreuna cu familia, sau cu prietenii. Dintre principalele valori in viata (bani, siguranta, dragoste, cunoastere, putere) share-uitorii de parole personale tind sa aleaga dragostea. Aflati in situatia in care partenerul le-ar propune sa fuga in lume, acestia ar spune da.
  • Credinta in destin, predestinare, horoscop.
  • Deschidere fata de necunoscut, o anumita doza de curaj si imprudenta: tinerii care prefera sa share-uiasca parolele personale impreuna cu iubitul/iubita tind sa se considerere a fi persoane deschide, curajoase. Tind sa declare ca s-au intalnit cu persoane cunoscute mai intai pe Internet si ca de obicei judeca omul dupa prima impresie pe care le-o lasa,
  • Sociabilitate: tind sa declare ca ies cu prietenii zilnic sau aproape zilnic si ca in fiecare luna vorbesc la telefon peste 5 ore.
  • Traditionaliste: tind sa se considere persoane traditionaliste si considera avortul o fapta total inacceptabila.
  • Manifesta interes pentru casa si ingrijirea casei: tind sa declare ca fac curat in casa din proprie initiativa, fara a fi fortati de alte persoane sa faca, tind sa declare ca stiu sa gateasca.

Mai multe detalii si portretul celor care-si tin parolele doar pentru ei sunt aici.

Share Button
 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply