Telefonul Copilului si TPU.ro

Telefonul Copilului si TPU.ro

TPU.ro este unul dintre partenerii Telefonului Copilului, serviciul gratuit de acordare a unui sprijin real si imediat copiilor, oferind asistenta gratuita prin intermediul liniei telefonice 116 111.

Cu raspunsuri cu un design special si o pozitie evidentiata in cadrul postarilor, Telefonul Copilului le raspunde pe site adolescentilor care au probleme in viata personala, in familie sau la scoala si care nu mai reusesc sa se descurce singuri. Fiind un sprijin real pentru ei, ne bucuram ca serviciul creste si e deschis catre feedback-ul autentic.

In cadrul unui nou proiect, Telefonul Copilului cauta sa isi imbunatateasca serviciile. Daca aveti intre 12 si 19 ani, sunteti din Bucuresti si vreti sa ajungeti sa faceti o diferenta in bine in viata cuiva, ne-am bucura tare mult daca v-ati implica si voi. Este vorba de participarea in cadrul unor intalniri prin care cei de la Telefonul Copilului vor sa gaseasca cele mai bune idei pentru imbunatatirea serviciului pe care il ofera gratuit si adaptarea lui la nevoile reale ale tinerilor.

Aveti aici mai multe detalii.

 

 

 

 

 

Share Button
 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply