Catalin

 De Zelist am auzit prin facultate, cand am avut si primul contact cu blogaritul. Stiam pe atunci ca este un top al celor mai influente bloguri din tara, dar nimic mai mult.

Ulterior, mi-am inchis blogul si mi-am indreptat atentia spre presa scrisa. Am cunoscut oameni, am scris si am vazut multe. A fost frumos. Dar mi s-a deschis o poarta, catre o industrie noua, catre oameni noi. Am avut ocazia de a intra in echipa Zelist (da, acel Zelist despre care aflasem intre timp ca este cel mai utilizat serviciu de monitorizare social-media din tara).

Am cunoscut niste oameni speciali, care-si fac treaba ca niste profesionisti, dar cu care poti ramane si la o bere dupa program. Am invatat sa ma “joc” cu cifrele si cu textele, am descoperit ce inseamna cu adevarat social media si cat de benefica poate fi pentru start-up-uri, brand-uri si nu numai, am tinut pentru prima oara o prezentare in public, am avut stand la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tehnologiei. Si continui sa-mi zic ca este de-abia inceputul unei aventuri frumoase. 🙂

Multumesc, Zelist! Multumesc, Tree! La cat mai multi ani impreuna!