Catalin Tenita

“Nothing happens unless first a dream”, zicea batranul Sandburg. Povestea noastra incepe cu o bere intr-o zi de toamna frumoasa, acum 13 ani,cand Emil, Ionut si Catalin au zis sa incerce ceva pe cont propriu, in chestia asta noua numita Internet.

Povestea noastra incepe cu momentul cand ne-am lasat locurile de munca, in martie 2002, am inchiriat un apartament micut de 2 camere pe Avrig si am inceput sa muncim. Cate 12-14 ore pe zi, fara pauza de duminica in afara de Formula 1.

Povestea noastra incepe cand am stat la bere, prin mai 2002, si am stabilit in trei sa ne numim TreeWorks.

Povestea incepe cu iesirea actului constituiv si apoi, dupa o zi sau doua, cu prima plecare a noastra in afara din tara la Viena.

Povestea incepe cu ziua in care ni s-au alaturat primii colegi, cu ziua in care am schimbat sediul, cu ziua de acum mai mult de 11 ani cand a venit Ioana alaturi de noi, cu primele incercari de produse facute.

Povestea incepe in fiecare zi din fiecare luna din fiecare din cei 12 ani care au trecut de atunci.

Povestea incepe cu fiecare premiu si fiecare server picat, cu fiecare client castigat si fiecare proiect livrat, cu fiecare coleg venit si fiecare coleg plecat.

Povestea incepe cu ziua in care am inceput Gustos, sau Zelist, sau TPU, sau fbMonitor. Sau multe alte proiecte pe care le-am inchis.

Povestea incepe in fiecare zi cu soare si in fiecare zi cu ploaie.

Si pe cale de consecinta, povestea Treeworks a inceput si astazi, si va incepe si maine.