Hawaii Living

Prezentare generala:

Un proiect lansat in 2013, Hawaii Living, initial intitulat Honolulu HI5, este o platforma complexa de cautare si listare a mii de proprietati active si peste o suta de mii vandute, de pe piata imobiliara din Hawaii. Intr-un mediu online foarte competitiv, intr-o piata efervescenta ca cea din Hawaii, Hawaii Living furnizeaza utilizatorilor un plus de informatie specifica fiecarui tip de proprietate cautata, astfel incat potentialii cumparatori sa-si poata forma o imagine mai clara despre regiunile si vecinatatile cele mai apreciate, cat si despre evolutia pietei imobiliare si valoarea reala a proprietatilor de-a lungul anilor.

Obiective:

Platforma preia si actualizeaza in timp real informatii legate de toate proprietatile din Hawaii. Utilizatorii au la dispozitie un set de instrumente precum: cautare avansata, salvarea proprietatilor si primirea de alerte legate de acestea. Si pentru ca se doreste a fi mai mult decat un portal de cautare, HL se dezvolta ca o comunitate in care membrii au access la mai multe date, sunt tinuti la curent cu cele mai noi informatii din piata prin intermediul Blog-ului, primesc statistici complexe despre regiuni si vecinatati si pot accesa date pentru fiecare oras si regiune cu privire la vremea din Statele Unite si Hawaii.

Solutia:

S-a optat pentru o arhitectura informationala care sa confere un grad ridicat de uzabilitate si scalabilitate. Design-ul responsive permite utilizatorilor o navigare usoara pe toate dispozitivele. S-a acordat o atentie deosebita in procesul de optimizare SEO. Tinandu-se cont de importanta vitezei de acces pentru un astfel de site, s-au aplicat metode de compresie a codului generat.

5
1
mobile_images
2
3
4
 
Alte proiecte