Zelist Monitor

Zelist Monitor este un sistem de monitorizare si masurare a social-media din Romania. In fiecare saptamana Zelist Monitor analizeaza peste 62.000 de bloguri, peste 49.000 de conturi de Twitter, 2.000 grupuri Facebook, 15.000 pagini publice Facebook, 500 de publicatii online si cele mai importante forumuri romanesti pentru a-ti da posibilitatea de a indentifica in timp real principalele discutii create in jurul brandurilor care te intereseaza.

Cu Zelist Monitor poti sa masori cu usurinta vizibilitatea brandurilor tale, poti sa monitorizezi brandurile concurente si sa realizezi un benchmark intre acestea. In mai putin de 1 minut poti afla care este share of conversation pentru brandul tau si pentru brandurile concurente.

De asemenea, poti sa masori impactul in social media al tuturor campaniilor de promovare desfasurate de compania ta. Zelist Monitor iti pune la dispozitie grafice pentru perioade variate (24h, 7 zile, 30 zile, 365 zile), grafice pe principalele canale media (presa online, bloguri, Twitter, Facebook, surse custom) si grafice de favorabilitate (masoara atitudinea fata de brand si cu ajutorul tag-urilor prezinta perceptia mesajul de marketing) din care poti observa buzz-ul creat de anumite campanii de promovare si ecourile produse de acestea.

In situatiile de criza de imagine, Zelist Monitor te ajuta sa identifici principalii autori si sursele de influenta in propagarea mesajelor daunatoare pentru brandul si compania ta, numarul celor care preiau aceste mesaje si le disemineaza mai departe. Cunoscand acestea poti sa prioritizezi interventiile acolo unde conversatiile sunt cele mai active si acide, sa iti adaptezi mesajul de raspuns in functie de specificul fiecarui canalul media (fie ca e vorba despre presa scrisa, blogosfera sau twittosfera) si sa oferi rapid si in timp real pozitia oficiala a companiei tale/brandului tau.

Categories:

account_insights
account_grafice
account_summary
account_adauga_expresii
instagram_foursquare
features
home
infographic_piramida_iunie_2014
infographic_ceo_colors
zelist_monitor_carusel
zelist_ro_monitor_pachete
livewall
 
Alte proiecte